У Чернігові в гаражі чоловік переробляв зброю - фото

Йому загрожує від трьох до семи років позбавлення волі
У Чернігові в гаражі чоловік переробляв зброю - фото
Чоловік переробляв зброю (фото: Нацполіція)
27 Вересня 2021, 05:17
читать на русском

У Чернігові в гаражі 56-річний чоловік переробляв та переоснащував зброю. Також він займався відновлюванням бойових якостей стрілецької зброї, переробленої в заводських умовах на масогабаритні макети.

Про це повідомили в Нацполіції.

Фігурант провадження облаштував у гаражному приміщенні майстерню, проте не для авторемонту. Там 56-річний чернігівець займався переробкою та переоснащенням зброї. Також він відновлював бойові якості стрілецької зброї, переробленої в заводських умовах на масогабаритні макети, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що поліцейські виявили 40 об’єктів, зовні схожих на вогнепальну зброю та вибухонебезпечні боєприпаси, зокрема ручні гранати, різноманітні міни, одноразові гранатомети низки моделей, одна гвинтівка та кілька карабінів Мосіна, п’ять гвинтівок СВТ, ручні кулемети Дегтярьова, автомати Калашникова, ППШ, пістолети-кулемети ППС, два станкові кулемети.

Триває досудове розслідування. Фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, у Київській області працівники Служби безпеки України викрили діяльність організованої групи, яка займалась незаконним збутом зброї та боєприпасів.

Читайте також