У червні відкриються нові авіарейси до Чернівців, Ужгорода та Кривого Рогу

Від літа в Україні з`являться три нові постійні авіарейси
У червні відкриються нові авіарейси до Чернівців, Ужгорода та Кривого Рогу
Аеропорт Чернівці (фото: Вікіпедія)
16 Квітня 2021, 22:00
читать на русском

У червні Українська авіакомпанія Windrose ("Роза вітрів") розпочне виконувати рейси за маршрутами Київ-Ужгород-Київ, Київ-Чернівці-Київ та Київ-Кривий Ріг-Київ.

Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко, пише УНІАН.

У найближчі роки у рамках президентської програми "Велике будівництво" ми плануємо відновити 16 регіональних аеропортів. І якраз цими днями ми отримали черговий потужний сигнал, який вказує, що ми рухаємося у правильному напрямку: прийнято рішення, що вже у червні українська авіакомпанія WINDROSE airlines запускає регулярні авіарейси ще до трьох міст – Ужгорода (тричі на тиждень), Чернівців (тричі на тиждень) та Кривого Рогу (чотири рази на тиждень), - сказав заступник голови ОП (досьє Кирила Тимошенка).

За його словами, перельоти здійснюватимуться на комфортабельних нових літаках ATR-72-600. Вони призначені саме для регіональних перевезень.

Читайте також

Нагадаємо, в Україні цьогоріч також планують закупити нові вагони для "Укрзалізниці", вдосконалення та оновлення маршрутів. Мета -  аби дорога між містами займала максимум 3-4 години. Також планується розбудова регіональних аеропортів у 16 містах України, зокрема в Ужгороді й Полтаві.