У деяких областях очікується похолодання: прогноз погоди на сьогодні

Найтепліше буде на Сході та Півдні країні
У деяких областях очікується похолодання: прогноз погоди на сьогодні
Літо, погода (Фото: Парламент.ua)

Сьогодні, 12 липня, у деяких областях України очікується незначне похолодання до +16 градусів.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Telegram.

Найнижчою очікується температура повітря у західних областях України, +16+22 градуси. Найтепліше, проте без сильної спеки, буде у східних областях та на Півдні України, +24+29 градусів. На решті території у вівторок стовпчики термометрів коливатимуться в межах +21+26 градусів, - сказала Наталка Діденко.

Вона зазначила, що у західних та північних областях очікуються дощі, проте вони не дійдуть до Сумщини. Тоді як переважатиме суха погода у центральних, східних та південних областях.

Своєю чергою в Києві очікується комфортна погода, стовпчики термометрів покажуть до +22-23 градусів. Часом буде невеликий дощ.

У середу, 13-го липня, очікується короткочасне похолодання, посилення вітру та дощі. Візьміть це до уваги, якщо реагуєте на різку зміну погоди чи плануєте бути на відкритому повітрі. 14-го липня погода вирівняється - знову потепліє, буде багато сонця, - пояснила вона.

Нагадаємо, синоптики Укргідрометцентру прогнозують, що в липні температура повітря буде близькою до норми, очікуються опади у вигляді злив та грозових дощів.

1