У Дніпрі чоловік підірвався на гранаті, щоби не йти на роботу

У потерпілого пошкоджені руки й ноги
У Дніпрі чоловік підірвався на гранаті, щоби не йти на роботу
Місце вибуху (Фото: Інформатор)
10 Грудня 2020, 17:52
читать на русском

Уночі на вулиці Шодуарівській в Дніпрі 29-річний чоловік підірвав перед собою гранату, аби покалічитися і не йти на роботу.

Про інцидент повідомляє видання "Інформатор".

Поліціянти, які прибули на місце вибуху, переглянули відео з камер спостереження і встановили, потерпілий сам підірвав гранату. Чоловіка зачепило осколками, у нього пошкоджені ноги й кисті рук.

Крім того, пошкоджені також вікна на першому поверсі будинку та двері авто, біля яких трапився вибух. Знайшли поліціянти й важіль від запалу гранати "Ф-1".

Після надання медичної допомоги потерпілий зізнався, що підірвав гранату задля того, щоби більше не ходити на роботу, оскільки мав погані стосунки з роботодавцем і сподівався на лікарняний і вихідний.

Читайте також

Нагадаємо, сьогодні, 10 грудня, на вулиці Дерибасівській в центрі Одеси злочинець погрожував підірвати гранату в кафе MacDonald`s. Злочинець, тримаючи руку під курткою, повідомив адміністрації кафе, що у нього граната, яку він збирається підірвати, і став вимагати викликати поліцію.

На місце події негайно прибули правоохоронці. Після кількахвилинних перемовин чоловіка затримали. Надана громадянином інформація про гранату виявилася неправдою. Зі слів чоловіка, до злочинних дій його підштовхнуло складне життя.

1