У Дніпрі чоловік у масці вкрав мішок з бюлетенями біля ТВК

За ним побіг поліцейський, який чергував на місці
У Дніпрі чоловік у масці вкрав мішок з бюлетенями біля ТВК
Поліція на виборчій дільниці. (фото: пресслужба Національної поліції)
27 Жовтня 2020, 12:48
читать на русском

У Дніпрі вночі біля приміщення територіальної виборчої комісії чоловік вкрав мішок з бюлетенями. Цей факт підтвердила речник Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області Ганна Старчевська, передає видання УНІАН.

Зокрема, на проспекті Яворницького, 75 невідомі в масках підбігли до жінки, яка несла до приміщення ТВК мішки з бюлетенями. Один з нападників відібрав мішок та побіг.

Читайте також

На місці перебував поліцейський, який побіг за злочинцем. На сусідній вулиці невідомий кинув мішок з документацією та втік. В результаті мішок з бюлетенями без жодних пошкоджень доставили до ТВК.

Наразі поліція вживає всіх необхідних заходів для встановлення та затримання зловмисника та його спільника, - зазначила Старчевська.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження ст. 158 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час голосування на місцевих виборах у Луцьку член комісії вистрибнув у вікно після того, як розпочався підрахунок голосів, а у Тернопільській області п'яний чоловік побив поліцейського на ділянці.

Більше про порушення на дільницях читайте у нашому матеріалі: Побиття кандидата та незаконна агітація: найголовніші порушення на місцевих виборах

1