У Дніпрі депутат облради задекларував коропів на мільйон гривень

"Слуга народу" Михайло Масалов також вніс у декларацію колекцію програм футбольних матчів на півмільйона гривень
У Дніпрі депутат облради задекларував коропів на мільйон гривень
Олексій Масалов (Фото: Depo)
13 Квітня 2021, 16:34
читать на русском

Депутат Дніпропетровської облради від партії "Слуга народу" Михайло Масалов, який очолює комунальне підприємство "Дніпротеплоенерго", задекларував коропів різних порід, вартістю 976 тисяч гривень.

Про це йдеться щорічній декларації Масалова на сайті НАЗК.

"Золотих" рибок депутат декларує вже кілька років поспіль. Крім того, народний обранець має колекцію програм футбольних матчів, вартістю 550 тисяч гривень.

Цікаво, що при цьому у власності депутата є тільки 25% квартири у Дніпрі, площею 29, 5 кв.м, а його дружина володіє гаражем площею 39 кв. м, але жодний з них при цьому не має автівок.

За 2020 рік Масалов як директор комунального підприємства заробив 645 тисяч грн, а його дружина, як приватний підприємець – 1,79 млн грн.

Готівкою депутат тримає 230 тисяч грн, 10 тисяч доларів та 43,4 тисячі євро готівки. Також депутат позичив своєму батькові 94 тисячі доларів.

Дружина депутата тримає готівкою 199 тисяч доларів, 600 тисяч гривень та 68 тисяч євро.

Чиновник також є керівником благодійного фонду імені самого себе.

Читайте також

Нагадаємо, голова фракції партії "Слуга народу" в Миколаївській міській раді, колишня кандидатка на посаду мера Миколаєва Тетяна Домбровська задекларувала зброю, дорогі прикраси, хутро, музичні інструменти, антикварні ікони та колекцію пасхальних яєць – 100 штук.

1