Скандальна голова миколаївських "слуг народу" задекларувала рушниці, діаманти і сто пасхальних яєць

Йдеться про героїню сексистського скандалу з Арахамією та Корнієнком, "корабельну сосну" Тетяну Домбровську
Скандальна голова миколаївських "слуг народу" задекларувала рушниці, діаманти і сто пасхальних яєць
Тетяна Домбровська (Фото: Фейсбук)
2 Квітня 2021, 12:51
читать на русском

Голова фракції партії "Слуга народу" в Миколаївській міській раді, колишня кандидатка на посаду мера Миколаєва Тетяна Домбровська задекларувала зброю, дорогі прикраси, хутро, музичні інструменти, антикварні ікони та колекцію пасхальних яєць – 100 штук.

Декларація Домбровської розміщена у  Єдиному державному реєстрі декларацій на сайті НАЗК.

З декларації слідує, що Домбровська володіє 5 земельними ділянками, чотирма квартирами, будинком та офісними приміщеннями, а також трьома автомобілями. Домбровська є власницею низки фірм та об'єктів комерційної нерухомості.

Крім того, у розділі цінне рухоме майно задекларовані 4 мисливські рушниці та карабіни відомих фірм (Сайга, Overland Arms 308, Steyr Mannlicher 223, Bennelli M4supper90), 7 пар наручних годинників, 4 антикварні ікони, 14 найменувань ювелірних виробів з чорного, білого та жовтого золота з діамантами, електронні гітари та акустичні системи, колекцію банківських монет та 100 пасхальних яєць.

За минулий рік Домбровська отримала 16 мільйонів гривень доходу, готівкою має 19 млн грн, 14 тис. доларів і 10 тис. євро. Ще понад 3,1 млн грн розміщені на її банківських рахунках.

Читайте також

Контекст: торік одразу двоє керівників "Слуг народу" - голова фракції Давид Арахамія (досьє Давида Арахамії) і глава партії Олександр Корнієнко, відзначилися "повним комплектом" образ на адресу свої колеги по парламенту Ірини Аллахвердієвої та кандидатки у мери Миколаєва від "Слуги народу" Тетяни Домбровської. Під час брифінгу у Миколаєві Корнієнко (досьє Олександра Корнієнка) та Арахамія вважали, що мікрофони вимкнені і обговорювали між собою жінок. Зокрема кандидатку у мери Миколаєва Домбровську вони назвали "енергійною, робочою бабою, корабельною сосною, при вигляді якої Зеленський скурить всі свої айкоси".