У Дніпрі двоє юнаків на авто врізалися у стовп - фото, відео

Постраждалих у ДТП довелося вирізати з автівки
У Дніпрі двоє юнаків на авто врізалися у стовп - фото, відео
ДТП у Дніпрі Фото: ДСНС
17 Червня 2021, 11:40
читать на русском

Вночі у Дніпрі двоє юнаків на Subaru Forester протаранили електричний стовп. Після ДТП їх затисло у салоні автівки.

Як повідомляють рятувальники, дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Набережна Перемоги Соборного району.

Коли бійці ДСНС прибули на місце аварії, виявилося, що водія транспортного засобу та пасажира, що перебував на передньому сидінні, затисло металевими конструкціями понівеченої автівки.

Через загрозу падіння бетонної опори, до місця події додатково залучено спеціальну техніку та співробітників комунальної служби міста.

За допомогою гідравлічного інструменту та маслостанції було зрізано дах та передню панель приладів автомобіля. Постраждалих деблоковано та передано працівникам екстреної медичної допомоги.

Врятованого пасажира, 2003 року народження, госпіталізовано до Дніпровської міської клінічної лікарні №16, із попереднім діагнозом: перелом стегнової кістки з двох сторін. Врятованого водія, 2002 року народження, госпіталізовано до Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І.І. Мечникова з попереднім діагнозом: закритий перелом обох кінцівок ніг та синдром тривалого здавлення.

Співробітниками поліції проводяться слідчі дії щодо встановлення обставин ДТП.

Нагадаємо, 15 червня у Вінницькій області поліціянт за кермом легкового авто не впорався із керуванням, виїхав за межі проїжджої частини у кювет та врізався у дерево.

Читайте також

1