У Дніпрі під час зіткнення двох машин постраждала жінка

Її доправили до лікарні
У Дніпрі під час зіткнення двох машин постраждала жінка
ДТП (фото: Інформатор)
10 Грудня 2020, 20:25
читать на русском

У Дніпрі на перетині Запорізького шосе і Старокодакської зіткнулися два автомобілі Hyundai і Kia. В результаті аварії постраждала жінка.

Про це передає Інформатор. 

Як повідомляє поліція, жінка за кермом Hyundai їхала зі сторони міста і збиралася повертати на вулицю Старокодакську. У цей момент з боку Запоріжжя рухався автомобіль Kia. Hyundai не надав перевагу автомобілю на головній, через що і відбулося зіткнення. Водійка Hyundai отримала травми.

На місці події працюють поліцейські та медичні працівники. Лікарі госпіталізували потерпілу до лікарні.

Читайте також

Нагадаємо, що сьогодні вночі, 10 грудня,  в Одеській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода легкового автомобіля та пішоходів, унаслідок чого загинуло двоє людей.

Поліціянти встановили, що 47-річний водій Mazda перебував у стані алкогольного сп'яніння. Він виїхав за межі проїжджої частини, де наїхав на трьох чоловіків. Чоловіки віком 36, 31 та 19 років у цей час стояли на узбіччі. У ДТП вижив лише 19-річний потерпілий, який лікується у медзакладі.

А біля Індустріального мосту у Києві водій каршерінгової автівки не впорався із керуванням та в'їхав у стовп. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули дві людини.

1