В Одеській області п'яний водій наїхав на пішоходів: є жертви

Водій автомобіля виїхав на узбіччя, де сталася ДТП
В Одеській області п'яний водій наїхав на пішоходів: є жертви
ДТП на Хаджибеївській дорозі Фото: npu.gov.ua
10 Грудня 2020, 14:58
читать на русском

В Одеській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода легкового автомобіля та пішоходів, унаслідок чого загинуло двоє людей.

Про це повідомила пресслужба Національної поліції в Одеській області.

Зазначається, що у ДТП, яка сталася вночі 10 грудня на Хаджибеївській дорозі, двоє людей загинули, ще одну людину госпіталізували до лікарні.

Поліціянти встановили, що 47-річний водій Mazda перебував у стані алкогольного сп'яніння. Він виїхав за межі проїжджої частини, де наїхав на трьох чоловіків. Чоловіки віком 36, 31 та 19 років у цей час стояли на узбіччі. У ДТП вижив лише 19-річний потерпілий, який лікується у медзакладі.

Наразі водія автомобіля затримали у процесуальному порядку.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України, в рамках якого призначено низку експертиз.

Читайте також

Нагадаємо, що біля Індустріального мосту у Києві водій каршерінгової автівки не впорався із керуванням та в'їхав у стовп. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули дві людини.

27 листопада 2020 року у Київській області поліціянт збив на смерть пішохода, який рухався проїжджою частиною дороги без світловідбивних елементів на одязі. У результаті дорожньо-транспортної пригоди чоловік-пішохід помер від отриманих травм.

Читайте також наш матеріал: "Смертельні ДТП щодня: як зменшити смертність на дорогах".

1