У Дніпрі п’яна дівчина поранила поліціянтку скляною пляшкою

Дівчина поводилась досить агресивно
У Дніпрі п’яна дівчина поранила поліціянтку скляною пляшкою
П’яна водійка у Дніпрі (фото: нацполіція)
11 Січня 2021, 15:49
читать на русском

У Дніпрі п’яна водійка кинула в поліціянтку скляну пляшку, нанісши їй тілесні ушкодження. Дівчину зупинили за порушення правил дорожнього руху.

Про це повідомляє пресслужба МВС.

За порушення правил дорожнього руху патрульна поліція Дніпра зупинила автомобіль під кермуванням 29-річної мешканки м. Підгороднє. Під час спілкування правоохоронці виявили, що водійка автомобіля перебувала у стані алкогольного сп’яніння, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що жінка поводилася агресивно та під час затримання кинула скляну пляшку в бік поліціянтки, чим спричинила їй тілесні ушкодження. Її затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також

Слідчим за погодженням із місцевою прокуратурою жінці повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, ДТП сталася 22 серпня 2020 року на дорозі Броди-Берестечко біля села Шнирів. Настоятель церкви Василь Фітьо їхав за кермом свого автомобіля Hyundai Santa Fe у нетверезому стані. На одному з поворотів він не впорався із керуванням через що автомобіль перекинувся. Внаслідок ДТП загинув 46-річний пасажир автомобіля, ще двоє неповнолітніх дівчат отримали травми та були госпіталізовані.