В Києві п’яний хлопець осквернив Алею Героям Небесної сотні - відео

Київські поліцейські відкрили кримінальне провадження
Важливо
В Києві п’яний хлопець осквернив Алею Героям Небесної сотні - відео
Алея Героям Небесної Сотні (фото: AndriyParubiy)
22 Жовтня 2020, 13:39
читать на русском

У Києві п’яний хлопець осквернив Алею Героям Небесної сотні, які віддали життя під час Революції Гідності. Правоохоронці розшукують осіб, причетних до події.

Про це повідомляє Нацполіція у Facebook.

Так, сьогодні вночі на спецлінію 102 від представника волонтерської групи надійшло повідомлення про те, що у телеграм-каналі одного з інформаційних порталів розміщене відео, де невідомий чоловік справляє природну потребу на Алеї Героїв Небесної сотні, - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці прибули до меморіалу, опитали можливих свідків інциденту та ретельно оглянули місце злочину. Наразі встановлюють особу правопорушника, аби притягнути до відповідальності.

Київські поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганських дій на Алеї Героїв Небесної Сотні, - зазначають у нацполіції.

Хлопцеві, який здійснив злочин, передбачається до 5 років обмеження волі.

Читайте також

Своєю чергою, "Великий Київ" на своїй сторінці в Instagram оприлюднив відео, де пісяючий хлопець "чинив свою брудну справу на вул. Інститутській прямо на очах у перехожих, не соромлячись нікого".

Нагадаємо, що святошинський районний суд Києва відмовився помістити під домашній арешт колишніх бійців спецпідрозділу "Беркут" Олександра Маринченко та Сергія Тамтуру, яких звинувачують у причетності до вбивства 48 активістів Євромайдану.

1