У Дніпропетровській області опікун ґвалтував 13-річну названу доньку

Чоловік змушував дівчину переглядати порноролики, а потім ґвалтував
У Дніпропетровській області опікун ґвалтував 13-річну названу доньку
Поліція Фото: сайт поліції Київської області
8 Травня 2021, 20:36
читать на русском

У Дніпропетровській області чоловік ґвалтував названу доньку, яка жила в його дитячому будинку сімейного типу.

Про це повідомляє пресслужба прокуратуру Дніпропетровської області.

Синельниківська окружна прокуратура завершила досудове розслідування і скерувала до суду обвинувальний акт відносно 52-річного чоловіка. Його звинувачують у вчиненні злочинів, передбачених ч.4 ст.152, ч.4 ст.153, ч.2 ст.156 та ч.1 ст.263 КК України (вчинення дій сексуального характеру, сексуальне насильство відносно особи, яка не досягла чотирнадцяти років, розбещення неповнолітньої та зберігання вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу).

Читайте також

Слідство встановило, що 52-річний житель села Великомихайлівка Покровського району разом з колишньою дружиною створили дитячий будинок сімейного типу. Влітку 2019 року чоловік почав розбещувати одну зі своїх вихованок – 13-річну дівчину. Він примушував її дивитися порнографічні відеоролики, а згодом й неодноразово ґвалтував.

Крім цього, під час обшуку будинку підозрюваного правоохоронними органами виявлено та вилучено обріз мисливської рушниці, яку останній придбав та зберігав без передбаченого законом дозволу, - зазначили у прокуратурі.

Нагадаємо, раніше в Одеській області поліціянти затримали 28-річного чоловіка, який більш як два роки ґвалтував 11-річну доньку своєї цивільної дружини та залякував її, що мама помре.

1