У Донецькій області зникли списки виборців, коли їх передали ТВК

Документи зникли
У Донецькій області зникли списки виборців, коли їх передали ТВК
Поліція біля виборчої дільниці. (фото: пресслужба Нацполіції)
30 Жовтня 2020, 08:01
читать на русском

У Донецькій області після того, як виборчу документацію відправили для зберігання до територіальної виборчої комісії, звідти зникли списки виборців. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Донецької області.

Після процесу передавання з приміщення для зберігання виборчої документації до територіальної виборчої комісії зникли списки виборців. Розпочато досудове розслідування. До поліції надійшла заява від голови Нікольської територіальної виборчої комісії про те, що при перевірці документації однієї з дільничних виборчих комісій було виявлено відсутність витягів, уточнених списків виборців та попереднього списку, - йдеться у повідомленні.

Як відомо, інформація за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 158-3 Кримінального кодексу України (фальсифікація, підроблення, викрадення, пошкодження або знищення виборчої документації, списку виборців).

Читайте також

Поліція проводить розслідування та шукає винних.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час голосування на місцевих виборах у Луцьку член комісії вистрибнув у вікно після того, як розпочався підрахунок голосів, а у Тернопільській області п'яний чоловік побив поліцейського на ділянці.

Більше про порушення на дільницях читайте у нашому матеріалі: Побиття кандидата та незаконна агітація: найголовніші порушення на місцевих виборах