У Дрогобичі водій автобуса на переході вбив 13-річну дівчину

Його вже затримали
У Дрогобичі водій автобуса на переході вбив 13-річну дівчину
Хвора у лікарні (фото: Pexels)
11 Листопада 2020, 13:19
читать на русском

У місті Дрогобич Львівської області маршрутний автобус наїхав на 13-річну дівчину. Вона померла.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Читайте також

Як відомо, ДТП сталася сьогодні, 11 листопада, близько 8:40 на вулиці Трускавецькій.

За попередніми даними, водій маршрутного автобуса сполученням "Дрогобич-Трускавець" скоїв наїзд на 13-річну дівчинку, яка переходила дорогу у межах пішохідного переходу.

Потерпіла отримала тілесні ушкодження, її було шпиталізовано. Проте, незважаючи на зусилля медиків, дівчинка померла у лікарні, - йдеться у повідомленні.

Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

49-річного водія автобуса поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Читайте також

Водію загрожує до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, увечері 30 жовтня 2020 року у Києві сталася масштабна ДТП. Водій, втративши контроль керування автомобілем Land Rover, виїхав на пішохідну зону площі Майдан Незалежності та в’їхав у натовп людей, після чого на проїжджій частині вул. Хрещатик протаранив декілька авто.

Більше про ДТП на Майдані - у нашому матеріалі "Смертельна ДТП на Майдані: що сталося, хто водій та яке буде покарання" 

1