У ДТП на Львівщині постраждали двоє дітей

Водій виїхав на смугу зустрічного руху та протаранив Fiat Scudo
У ДТП на Львівщині постраждали двоє дітей
Аварія на трасі “Київ-Чоп” у селі Нагірне Фото: поліція
21 Липня 2021, 14:12
читать на русском

На трасі Київ-Чоп у селі Нагірне (Львівська область) водій за кермом "Лади" виїхав на зустрічну смугу та протаранив Fiat Scudo.

Як повідомляє поліція, внаслідок аварії травми отримали троє осіб, серед яких діти 16 та 11 років.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля "Лада Калина", 41-річний мешканець Харківської області, рухаючись у напрямку Чопа, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем "Fiat Scudo" під керуванням 62-річного мешканця міста Борислав. Внаслідок ДТП водій «Лади», а також двоє його неповнолітніх пасажирів - 16-річний хлопець та 11-річна дівчинка – отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медзакладу, - йдеться у повідомленні.

Слідчі відділення поліції №3 Стрийського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Проводяться досудове розслідування, встановлюються усі обставини подій.

Нагадаємо, днями у Запоріжжі легковик влетів у громадський транспорт, в результаті чого постраждало 13 осіб, серед яких двоє дітей.

Читайте також