У ДТП на Волині постраждало семеро людей: троє дітей у реанімації (фото)

На трасі Mitsubishi Pajero врізався у Volkswagen Transporter T5
У ДТП на Волині постраждало семеро людей: троє дітей у реанімації (фото)
ДТП на Волині Фото: vl.npu.gov.ua
21 Грудня 2021, 16:34
читать на русском

20 грудня близько 19-ої години, на автодорозі поблизу села Верба Володимир-Волинського району Mitsubishi Pajero врізався у Volkswagen Transporter T5. Постраждали 7 людей, троє дітей – у реанімації.

Про це повідомила пресслужба поліції Волинської області.

Зазначається, що внаслідок ДТП постраждав 45-річний водій автомобіля Mitsubishi Pajero та четверо його пасажирів, серед яких діти віком 11, 14 та 16 років. Усі жителі міста Львів.

Також постраждав водій Volkswagen Transporter T 5 та двоє пасажирів транспортного засобу. Вони жителі Ковельського району, - йдеться у повідомленні.

До медичного закладу госпіталізували усіх постраждалих, окрім водія Mitsubishi Pajero.

У поліції розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

ДТП на Волині Фото: vl.npu.gov.ua

ДТП на Волині Фото: vl.npu.gov.ua

Керівник диспетчерської служби екстреної медичної допомоги Станіслав Лінік у коментарі "Суспільному" розповів, що внаслідок аварії травмували семеро людей, серед них троє дітей.  За його словами, в травмованих — переломи, забої різних ступенів, закриті черепно-мозкові травми. Їх доправили до Володимир-Волинського МТМО. Після детального огляду трьох дітей доправили на лікування в обласну дитячу клінічну лікарню.

Як розповіла медична директорка з інформаційно-аналітичної роботи закладу Тетяна Жураківська, діти, які травмувалися в ДТП за участі двох автомобілів поблизу села Верба Володимир-Волинського району, перебувають в реанімації обласної дитячої лікарні.

Нагадаємо, що 20 грудня на автодорозі Рівне-Луцьк біля повороту в село Грабів у напрямку Рівного сталась масштабна дорожньо-транспортна пригода за участі восьми автівок. Кілька авто потрапили в кювет після зіткнення.

Читайте також

1