У ДТП на Запоріжжі загинула жінка, ще шестеро людей у лікарні

Причини аварії встановлює поліція
У ДТП на Запоріжжі загинула жінка, ще шестеро людей у лікарні
ДТП на Запоріжжі (фото: Нацполіція)
16 Травня 2021, 15:30
читать на русском

У Бердянському районі Запоріжжя трапилася ДТП, в якій одна жінка загинула, ще шестеро людей отримали травми.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Запорізької області.

На території Бердянської територіальної громади, на автошляху "Мелітополь – Маріуполь" неподалік села Осипенко,30-річний водій автомобіля "Лада Калина", не надавши переваги в русі, зіткнувся з  маршруткою"Мерседес Віто". В результаті зіткнення, мікроавтобус перекинувся: одна жінка загинула,  шість пасажирів отримали травми. Водій та ще два пасажири легковика не постраждали.

За результатами медичної експертизи, водій "Лади" був нетверезим. Наразі його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Поліція відкрила кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.   Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Нагадаємо, 15 травня у Хмельницькій області сталася масштабна дорожньо транспортна пригода за участю трьох транспортних засобів. Загинули чотири людини. Водій вантажного автомобіля DAF з причепом виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним мікроавтобусом Mercedes-Benz Sprinter та легковим автомобілем Opel Combo. Причіп вантажного автомобіля перекинувся, притиснувши Mercedes-Benz Sprinter і Opel Combo. В результаті зіткнення усі транспортні засоби зайнялися. Загинули водії та пасажири автомобілів, що опинилися під причепом вантажівки.

Читайте також

1