У Раді Європи та Туреччині висловили співчуття через смерть людей у харківській пожежі

Постраждалим побажали якнайшвидшого одужання
У Раді Європи та Туреччині висловили співчуття через смерть людей у харківській пожежі
Пожежа у Харкові (фото: facebook.com/police.kharkov)
22 Січня 2021, 09:11
читать на русском

У Раді Європи висловили глибокі співчуття у зв'язку з пожежею, яка сталась в будинку для літніх людей 21 січня у Харкові. Там загинуло 15 людей.

Про це повідомив речник Ради Європи Даніель Холтген. Допис опублікований від імені генеральної секретарки організації Марії Пейчинович-Бурич.

Я глибоко сумую через втрати життів унаслідок трагічної пожежі у будинку для літніх людей у Харкові, - заявила вона.

Генсек Ради Європи також висловила співчуття сім’ям загиблих та побажала скорішого одужання потерпілим.

Міністерство закордонних справ Турецької Республіки також висловило співчуття у зв'язку із загибеллю та пораненням людей в пожежі у харківському будинку для літніх людей, передає МЗС країни.

З великим сумом отримали новину, що пожежа в будинку для літніх людей у Харкові, в Україні призвела до людських втрат і поранень, - йдеться у зверненні.

Представники МЗС висловили щирі співчуття дружньому й братньому українському народові, а також уряду України. Постраждалим побажали швидкого одужання.

Читайте також

Нагадаємо, що 21 січня о 15.03 у Харкові у двоповерховому житловому будинку, попередньо переобладнаному під будинок для літніх людей, на другому поверсі виникла пожежа. Внаслідок цього 15 людей загинули, ще п‘ять людей госпіталізували.

Як повідомила генпрокурорка України Ірини Венедіктова (досьє Ірини Венедіктової), причиною масштабної пожежі стало необережне поводження з електронагрівальними приладами.

Читайте більше у нашому матеріалі: "15 жертв пожежі у Харкові: хто відповість за страшну смерть літніх людей та що відомо".