У Франції радійники помилково поховали Єлизавету ІІ, Пеле і Клінта Іствуда

Через технічні проблеми на станції, було оприлюднено майже 100 заздалегідь заготовлених некрологів для знаменитостей
У Франції радійники помилково поховали Єлизавету ІІ, Пеле і Клінта Іствуда
Єлизавета ІІ (Фото: The Gardian)
18 Листопада 2020, 01:00
читать на русском

Французька радіостанція France Internationale випадково запустила в ефір заготовлені "про всяк випадок" некрологи королеви Великої Британії Єлизавети II, бразильського футболіста Пеле, актора Клінта Іствуда та інших.

Про це пише BBC.

На станції пояснили, що казус трапився через "технічні проблеми". "Побічним ефектом" збою стало ще й те, що заготовки оприлюднили не тільки на сайті радіостанції, але й у їхніх партнерів: Google та Yahoo.

Телерадіоорганізації та засоби масової інформації часто заготовлюють некрологи, щоб мати змогу негайно опублікувати їх, коли буде оголошено про смерть. Проблема сталася, коли RFI переміщував свій вебсайт до іншої системи управління контентом, - йдеться в повідомленні.

Представники France Internationale вибачились перед слухачами та "небіжчиками", яких вони "поховали".

Читайте також

Нагадаємо, у Франції днями заявили про зменшення кількості важких хворих на коронавірус. Кількість пацієнтів з коронавірусом, шпиталізованих у Франції, вперше знизилася цими вихідними від кінця вересня після двох тижнів нових загальнонаціональних заходів ізоляції.  Кількість пацієнтів з COVID-19 у відділеннях інтенсивної терапії також знизилася вперше за шість тижнів. Хоча пацієнти з коронавірусом все ще займають 96% ліжок у відділеннях інтенсивної терапії в країні.

1