У Франції зменшується кількість важких хворих на коронавірус

Вже два тижні, все менше людей потрапляють у реанімацію
У Франції зменшується кількість важких хворих на коронавірус
Лікарня, лікарняні ліжка (фото: Unsplash)
16 Листопада 2020, 05:25
читать на русском

Кількість пацієнтів з коронавірусом, шпиталізованих у Франції, вперше знизилася цими вихідними від кінця вересня після двох тижнів нових загальнонаціональних заходів ізоляції.

Про це повідомляє агентство АР.

Як відомо, кількість пацієнтів з COVID-19 у відділеннях інтенсивної терапії також знизилася вперше за шість тижнів. Хоча пацієнти з коронавірусом все ще займають 96% ліжок у відділеннях інтенсивної терапії в країні.

Читайте також

Згідно з даними, за добу в реанімацію поклали 327 осіб. Загалом 4855 людей перебувають у відділеннях інтенсивної терапії у порівнянні з 4887 минулого дня.

Кількість щотижневих інфекцій на 100 тисяч людей у Франції падає вже 14 днів поспіль. Деякі лікарі кажуть, що вони починають бачити ознаки полегшення в перевантажених відділеннях інтенсивної терапії.

Зазначається, що поки зарано робити висновки стосовно того, чи досягла Франція піку у другій хвилі пандемії.

Читайте також

У Франції зареєстровано більше інфікованих з коронавірусом, ніж в будь-якій європейській країні, та 44 246 смертей, пов'язаних з вірусом.

Нагадаємо, 14 листопада загальна кількість підтверджених випадків коронавірусу в світі вже становила 53 мільйони. Число жертв пандемії  - 1 299 407 осіб.

У трійку лідерів за показниками поширення небезпечної інфекції входять США, Індія і Бразилія.

1