У Греції посилюють карантин через поширення коронавірусу

Тепер всім обов’язково треба носити маску
У Греції посилюють карантин через поширення коронавірусу
Карантин у Греції (фото з відкритих джерел)
3 Листопада 2020, 08:01
читать на русском

Від сьогодні, 3 листопада, Греція впроваджує посилені карантинні обмеження, які спрямовані на стримування пандемії коронавірусу.

Про це повідомляє видання Greek Reporter.

Зазначається, що комендантська година з півночі до 5 години ранку буде діяти по всій країні, як і обов'язкове використання масок у всіх громадських місцях. Подорожі між регіонами буде дозволено, на відміну від першого весняного карантину.

Ці обмеження вирішили ввести, щоб уникнути повної ізоляції.

Читайте також

Прем’єр-міністр Кіріакос Міцотакіс оголосив план уряду, який фактично ділить країну на дві зони замість нинішніх чотирьох – згідно з ним, регіони з третім і четвертим рівнем ризику в одну зону, і групуючи рівні один і два, де рівень інфікування все ще низький.

У зону підвищеного ризику тепер входять всі регіони (27), які досі перебували в "червоному" і "помаранчевому" рівнях небезпеки.

У цій зоні, яка включає Аттику і Салоніки, закриються бари і ресторани, хоча будуть дозволені послуги доставки і їжі на винос, а також кінотеатри, тренажерні зали, театри і музеї. Школи, банки і роздрібні магазини залишаться відкритими.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що італійська влада ввела нові жорсткіші "коронавірусні" обмеження для протидії другій хвилі пандемії COVID-19.

1