У Греції вакцину від COVID-19 охоронятимуть антитерористичні підрозділи

Груція також отримала нові дози вакцини
У Греції вакцину від COVID-19 охоронятимуть антитерористичні підрозділи
Поліція у Греції (фото: Greek Reporter)
26 Грудня 2020, 17:03
читать на русском
Греція отримала перші 9 750 доз вакцини від коронавірусу виробництва компанії Pfizer-BioΝTech, яку оберігатимуть антитерористичні підрозділи.

Про це повідомляє Greek Reporter.

Вакцини зберігатимуться у спеціальних приміщеннях, що відповідають усім вимогам щодо зберігання лікарських засобів. Звідти їх розподілять по 450 центрах вакцинації.

Грецька поліція розробила спеціальний план зберігання вакцин за допомогою антитерористичних підрозділів та за участю понад 4 тисяч поліцейських.

Читайте також

За словами представника уряду Стеліоса Петсаса, Греція розраховує отримати 300 тис. доз вакцини від COVID-19 у рамках першого траншу. На початку в країні планують вакцинувати 150 тис. осіб.

У Греції за час епідемії діагностували134 852 випадки COVID-19, внаслідок пандемії загинули понад 4 тис. осіб.

Нагадаємо, що станом на 26 грудня вакцину від COVID-19  доставили до всіх країн Європейського Союзу. Завтра вакцинація стартує у всіх країнах-учасницях ЄС.

В Мексиці та Чилі 24 грудня почалася вакцинація населення від коронавірусу. Першими дози препарату Pfizer отримують медики, які працюють з хворими COVID-19.

В Мексиці в прямому ефірі ввели першу дозу вакцини від коронавірусу. Її отримала 59-річна медсестра Марія Ірен Мартінез. У Чилі прищепили першу 46-річну медсестру Зулему Рікельме.