В Мексиці та Чилі почали вакцинацію населення від COVID-19

Отримали першими жінки-медики щеплення
В Мексиці та Чилі почали вакцинацію населення від COVID-19
Вакцина, щеплення (фото: Unsplash)
25 Грудня 2020, 02:08
читать на русском

В Мексиці та Чилі сьогодні, 24 грудня, почалася вакцинація населення від коронавірусу. Першими дози препарату Pfizer отримують медики, які працюють з хворими COVID-19.

Про це повідомляє AP.

В Мексиці в прямому ефірі ввели першу дозу вакцини від коронавірусу. Її отримала 59-річна медсестра Марія Ірен Мартінез. У Чилі прищепили першу 46-річну медсестру Зулему Рікельме.

Читайте також

Мексика почала вакцинацію після отримання перших трьох тисяч доз вакцини Pfizer з Бельгії. У Чилі доставили 10 тисяч доз препарату. Крім цього, вакцинація почалася і в Коста-Риці.

Нагадаємо, що британські постачальники медичних послуг розпочали масову вакцинацію населення вакциною Pfizer/BioNTech від COVID-19. Велика Британія стала першою західною державою, яка затвердила вакцину проти Covid-19.

8 грудня в Британії почався так званий V-Day, тобто старт програми масової вакцинації. Очікується, що на першому етапі близько 70 медичних центрів у Великій Британії будуть робити щеплення вакциною Pfizer/BioNTech людям старше 80 років і медикам.

90-річна мешканка Великої Британії першою у світі отримала щеплення від коронавірусної інфекції виробництва Pfizer/BioNTech поза клінічних випробувань.

1