У Харківській області кортеж бізнесмена Ярославського збив на смерть людину, - ЗМІ

На місці знайшли номери 0018 з кортежу підприємця
У Харківській області кортеж бізнесмена Ярославського збив на смерть людину, - ЗМІ
Ярославський Олександр (фото: facebook.com/aleksanderyaroslavskiy)
10 Лютого 2022, 14:52
читать на русском

Вночі 10 лютого на трасі Чугуїв - Мартове сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода. На місці автопригоди знайшли автомобільні номери з кортежу харківського бізнесмена Олександра Ярославського.

Про це повідомляє видання "Українська правда" із посиланням на джерела.

Трохи після півночі до поліції надійшов дзвінок, що на трасі Чугуїв – Мартове збили людину. Це сталося ближче до Мартового. Загинув чоловік, середніх років. Нікого поруч не було. На місці знайшли номери 0018, - зазначило джерело видання в правоохоронних органах.

За інформацією джерела, такі номери має передня машина у кортежі Ярославського, який часто сам водить авто.

Крім того, згодом до поліції зателефонував чоловік, який став учасником ДТП біля Мартового. Він обіцяв приїхати до райвідділу, щоб дати свідчення. Станом на 10 ранку цей чоловік до поліції ще не приходив. Пізніше ще один співрозмовник УП розповів, що водія станом на 12:00 вже допитують правоохоронці.

У цій справі також з'явились інші свідки, які бачили кортеж Ярославського. Автомобілі виїжджали з Харкова.

Як пише видання, у поліції Харківської області не змогли підтвердити чи спростувати інформацію про смертельну ДТП поблизу Мартового. Речник поліції Харківщини Олена Баранник пообіцяла з’ясувати, чи мала місце смертельна аварія біля Мартового пізно ввечері 9 лютого або вночі 10 лютого і надати цю інформацію пізніше.

Нагадаємо, що Державне бюро розслідувань продовжує розслідувати справу щодо ДТП за участі народного депутата Олександра Трухіна. За кермом Audi A8 "перебувала особа в одязі червоного кольору".

Читайте також