У Харківській області запроваджують тривалу комендантську годину

Вона триватиме від ночі 23 серпня до сьомої години ранку 25 серпня
Важливо
У Харківській області запроваджують тривалу комендантську годину
Поліція, обмежувальна стрічка Фото: Телеграм КМДА
21 Серпня 2022, 10:46
читать на русском

У Харківській області заявили про запровадження тривалої комендантської години та про зміну часу обмежень щодо перебування на вулиці.

Як повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, комендантська година з 22 серпня 2022 року триватиме від 19:00 до сьомої години ранку наступного дня.

А протягом Дня Незалежності комендантська година триватиме із 19:00 23 серпня до 07:00 25 серпня. Просимо з розумінням поставитися до таких заходів та підготуватися до перебування вдома та укриттях – це наша безпека, - зазначив він.

Очільник області нагадав, що у цей час заборонено перебувати у громадських місцях, пересуватися вулицями пішки чи транспортом.

Перебувайте вдома та не ігноруйте тривогу! День Незалежності – це про наше ДНК. Це те, що ми захищали, захищаємо й будемо захищати. Не дамо ворогу шансів на жодні провокації. Тому у свято нашої незалежності будемо максимально пильними, - додав Синєгубов.

В обласній поліції також закликали жителів Харкова та Харківської області перебувати вдома та не ігнорувати сигнали тривоги.

Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ прогнозує "сюрпризи" на День Незалежності, 24 серпня, які можуть готувати окупанти. Перед святом та протягом 24 серпня підрозділи МВС діятимуть в умовах підвищеної готовності, а у святкові дні в місцях відпочинку громадян буде посилено патрулювання.

Раніше у розвідці заявили, що на День Незалежності окупанти можуть не лише "привітати" Україну ракетами, а й провести в тимчасово окупованому Маріуполі показове "судилище" над полоненими захисниками "Азовсталі".

1