У Харкові на сесії міської ради побили депутатів від партії Шарія - відео

Проросійським народним обранцям дісталося двічі
У Харкові на сесії міської ради побили депутатів від партії Шарія - відео
Бійка у Харківській міськраді (скріншот відео)
24 Лютого 2021, 17:19
читать на русском

Під час сесії Харківської міської ради представники націонал-патріотичних сил зігнали з трибуни представника "ОПЗЖ", який виступав російською, а потім побилися із представниками партії Шарія.

Про це повідомляють місцеві телеграм-канали.

Усе почалося з того, що депутата від партії "Опозиційна платформа – За життя" Андрія Лесика, який відмовився виступати українською, зігнали з трибуни після того, як він назвав Євромайдан "збройним державним переворотом".

Головуючий на сесії секретар Харківської міської ради Ігор Терехов спробував заспокоїти присутніх, але представники громадськості почали скандувати на адресу Лесика: "Чемодан – вокзал – Росія".

Тоді Терехов позбавив Лесика слова та запропонував йому зайняти своє місце.

У кінці сесії Терехов надав слово представникам партії Шарія, які записалися на виступ. Ті почали розгортати перед трибуною банер "Ні політичним репресіям". Після цього до них підбігли близько 10 націонал-патріотів і стали їх відтісняти. У залі почалася бійка.

Повідомляється, що серед тих, хто брав участь у сутичці, були не тільки депутати міськради. Наприклад, біля трибуни помітили лідер харківського "Нацкорпусу" Костянтин Немічева.

Лише після того, як Терехов закликав поліцію втрутитися, учасників конфлікту змусили розійтися.

Читайте також

Нагадаємо, що Служба безпеки України оголосила про підозру у вчиненні злочину сепаратисту, блогеру Анатолію Шарію. На переконання слідчих, він здійснював протиправну діяльність на шкоду національній безпеці України в інформаційній сфері. Є підстави вважати, що Анатолій Шарій діяв на замовлення іноземних структур.

1