СБУ: Шарій переховується від слідства

Він не з'явився на допит
СБУ: Шарій переховується від слідства
Анатолій Шарій (фото: Facebook)
22 Лютого 2021, 14:20
читать на русском

Сепаратист, блогер Анатолій Шарій не з'явився на допит до Служби безпеки України. Його неявку розцінюють як переховування від слідства.

Про це йдеться в повідомленні на сайті СБУ.

Шарія звинувачують за двома статтями - державна зрада та дискримінація громадян.

22 лютого Анатолія Шарія було викликано для проведення слідчих дій за участю підозрюваного, але він не з'явився. Його неявку можна трактувати, як переховування від слідства, - йдеться в повідомленні.

До того ж Шарія та його адвоката Валентина Рибіна запрошують 25 лютого для ознайомлення з матеріалами кримінальної справи.

Читайте також

Нагадаємо, що Служба безпеки України оголосила про підозру у вчиненні злочину сепаратисту, блогеру Анатолію Шарію. На переконання слідчих, він здійснював протиправну діяльність на шкоду національній безпеці України в інформаційній сфері. Є підстави вважати, що Анатолій Шарій діяв на замовлення іноземних структур.

Тим часом Анатолій Шарій прокоментував повідомлення СБУ про оголошення йому підозри у державній зраді. Він, не стримуючись у порівняннях, послав українську владу та СБУ, а президента Зеленського (досьє Володимира Зеленського) назвав недорозвинутим.

Також Шарій наголосив, що продовжуватиме свою пропагандистську діяльність з Європи і до України повертатися не збирається, що вважає Україну колонією і недодержавою.