У Харкові п'яний співробітник ДБР намагався втекти від поліції та влаштував перегони

ДБР проводить внутрішню перевірку
У Харкові п'яний співробітник ДБР намагався втекти від поліції та влаштував перегони
Патрульна поліція Фото: https://t.me/kyivpatrol/6290
12 Лютого 2022, 20:31
читать на русском

У Харкові п'яний співробітник Державного бюро розслідувань вирішив позмагатись з поліцією та влаштував перегони. У зв'язку з цим ДБР проводить внутрішнє розслідування.

Про це повідомила пресслужба відомства.

ДБР проводить внутрішню перевірку та надає всебічне сприяння поліції у розслідуванні дорожнього інциденту за участі працівника Територіального управління ДБР Полтави, - йдеться у повідомленні.

За інформацією Нацполіції, 12 лютого 2022 року в Харкові працівник ДБР на власному авто не зупинився на вимогу патрульної поліції. Після переслідування правоохоронці зупинили автівку, водій якої мав ознаки алкогольного сп’яніння та представився працівником Бюро.

Наявність у крові алкоголю підтверджено освідуванням. У ДБР наголосили, що у всіх розслідуваннях керується принципом: "Закон – один для всіх!".

За результатами внутрішньої перевірки стосовно даного працівника будуть ухвалені найсуворіші дисциплінарні та кадрові рішення, додали у відомстві.

Нагадаємо, що вночі 10 лютого на трасі Чугуїв - Мартове сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода. На місці автопригоди знайшли автомобільні номери з кортежу харківського бізнесмена Олександра Ярославського.

Читайте також

1