У Харкові звільнили пару, яка була скована ланцюгом чотири місяці - відео

Дівчина та хлопець оголосили про розлучення
У Харкові звільнили пару, яка була скована ланцюгом чотири місяці - відео
Фото: Суспільне
17 Червня 2021, 17:07
читать на русском

Мешканці Харкова Олександр Кудлай та Вікторія Пустовітова вирішили зняти ланцюг, яким вони були прикуті один до одного понад чотири місяці.

Таким чином вони хотіли перевірити на міцність своє кохання та перевірити, чи готові вони до шлюбу.

Як повідомляє "Суспільне. Харків", після того, як руки пари звільнили, вони оголосили про розлучення і про намір жити у різних областях. Зокрема, дівчина сказала, що саме вона була ініціаторкою завершення їхньої "акції" та що хоче продовжувати "повноцінне життя".

Таке кохання мені не підійшло, — сказала вона.

Своєю чергою, Олександр запевнив, що рішення не має нічого спільного з негативом, який надходив на їхню адресу після того, як пара скувала себе ланцюгами.

Здоровий глузд нам майже одночасно підказав, що у нас не буде здорових стосунків. Нам це лише нашкодить, ми один одного знаємо і ми різні, у нас різні погляди, — сказав він.

Також Олександр заявив, що хоче продати свою частину ланцюга за три мільйони гривень.

Фото: Віталій Зорін

Вчинок пари потрапив до Книги рекордів України.

Нагадаємо, 14 лютого, у День закоханих, пара з Харкова Олександр та Вікторія закували свої руки ланцюгом, аби перевірити міцність своїх почуттів та встановити рекорд. Ланцюги на їхніх руках були закріплені за допомогою електрозварювання.

Олександр каже, що спочатку хотів, щоб його з Вікторією скріпили хірургічними швами, однак після консультації з лікарем вони відмовилися від такого варіанту.

Читайте також