У Херсоні водій Toyota збив 10-річного хлопчика на переході

З тяжкими тілесними ушкодженнями дитину госпіталізували
У Херсоні водій Toyota збив 10-річного хлопчика на переході
ДТП у Херсоні (фото: hr.npu.gov.ua)
21 Квітня 2021, 16:02
читать на русском

В Херсоні водій автомобіля Toyota на пішохідному переході здійснив наїзд на 10-річного хлопчика. Дитину у тяжкому стані госпіталізували.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Херсонської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 квітня близько 12:05 на проспекті Ушакова.

28-річний водій автомобіля Toyota, рухаючись зі сторони залізничного вокзалу в напрямку центра міста, на перехресті проспекту Ушакова та провулку Комбайновий наїхав на 10-річного хлопчика. Дитина переходила дорогу нерегульованим пішохідним переходом.

З тяжкими тілесними ушкодженнями постраждалого госпіталізували в дитячу обласну клінічну лікарню, - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали водія в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Попередня правова кваліфікація події – ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області сталася смертельна ДТП за участі двох легковиків. На трасі Т0401 Дніпро – Мелітополь у Синельниківському районі зіштовхнулися два легкових автомобіля Renault Duster та Chevrolet Captiva.

Внаслідок аварії загинув водій Chevrolet (1986 року народження), тіло якого рятувальникам довелося вирізати з понівеченого салону.

Читайте також

Е