У Херсонській області лунають ракетні удари: військові проводять навчання

Воїни-ракетники застосовують вогонь "Смерч"
У Херсонській області лунають ракетні удари: військові проводять навчання
Військові навчання (фото: Командування об’єднаних сил ЗС України)
24 Грудня 2020, 15:44
читать на русском
В Херсонській області воїни-ракетники проводяться заняття з готовності ракетних підрозділів, застосовуючи реактивну систему залпового вогню "Смерч".

Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

На одному з полігонів бойової підготовки Херсонської області проводяться заняття з готовності ракетних підрозділів до виконання завдань за призначенням із залученням ракетної батареї реактивної системи залпового вогню "Смерч", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що до практичної фази було залучено військовослужбовців підрозділів, які підпорядковані Командуванню об’єднаних сил ЗСУ та несуть бойову службу на південному напрямку. Зокрема, воїни-ракетники відпрацьовували елементи підготовки до нанесення ракетних ударів по визначених цілях умовного противника.

Читайте також

За словами командувача об’єднаних сил ЗСУ - генерал-лейтенанта Сергія Наєва, захисники півдня країни здійснили висування колоною в район тимчасових стартових позицій, здійснили розгортання, а також виконали заходи підготовки до пусків з елементами безпосередньої охорони та оборони стартових позицій.

В умовах максимально наближених до бойових, батарея швидко та злагоджено здійснила марш та зайняла стартові позиції. Після цього вона розгорнулася і відпрацювала точне наведення по визначених цілях, — розповів командувач.

Нагадаємо, що у Миколаївській області на полігоні "Широкий лан" відбулися військові навчання, у ході яких використовувалися ударні безпілотники Bayraktar TB2 і ПТРК Javelin.

1