У Херсонській області перекинувся рейсовий автобус: є жертви

Водій маршрутного автобусу "Еталон" не обрав безпечну швидкість руху
У Херсонській області перекинувся рейсовий автобус: є жертви
ДТП
9 Листопада 2020, 09:52
читать на русском

У Херсонській області перекинувся рейсовий автобус Херсон – Садове, за попередньою інформацією дві людини загинули.

Про це повідомила пресслужба Національної поліції у Херсонській області.

Зазначається, що у понеділок, 9 листопада, вранці в "Єдиний центр 102" поліції Херсонщини надійшло повідомлення, що в с.Садово Білозерського району перекинувся рейсовий автобус, є постраждалі.

За словами начальника відділу слідчого управління обласного главку поліції Дмитра Думанського, правоохоронці попередньо встановили, що 51-річний водій маршрутного автобусу "Еталон", рухаючись з с. Садово в напрямку с. Антонівка, не обрав безпечну швидкість руху, внаслідок чого з’їхав в кювет та перекинувся.

Читайте також

Повідомляється, що внаслідок ДТП загинули дві жінки віком 42 та 54 роки, близько 10 травмованих. Наразі на місці ДТП працюють слідчі обласного главку поліції. Встановлюються всі обставини події.

Попередня правова кваліфікація – ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

За порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох осіб, передбачене позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років, - повідомили у пресслужбі.

Нагадаємо, що у Рівненській області перекинувся автомобіль медиків, який їхав на місце ДТП. В результаті травмовано двох фельдшерів швидкої допомоги.

1