У Херсонській області у вуличному туалеті знайшли тіло немовляти

Дитина народилася мертвою, а мати каже, що не знала про вагітність
У Херсонській області у вуличному туалеті знайшли тіло немовляти
Фото: Поліція Херсонської області
13 Березня 2021, 02:30
читать на русском

У Херсонській області у вуличному туалеті знайшли немовля. Хлопчик народився мертвим.

Про це повідомили поліції області.

Як відомо, до поліції зателефонувала медична сестра.

Вона розповіла, що у гінекологічне відділення лікарні міста Гола Пристань шпиталізували 41-річну жінку з кровотечею. Її оглянули лікарі і встановили, що вона була вагітною, термін приблизно 33 тижні. На обліку в лікарні вона не перебувала і дитини не виявлено, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Слідчі виїхали за місцем проживання породіллі в одне з сіл Скадовського району. У вуличному туалеті знайшли тіло новонародженого хлопчика. Одразу було відкрите кримінальне провадження за ст.117 "Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини" Кримінального кодексу України.

Тіло хлопчика направили на судово-медичну експертизу. Виявилося, дитина народилася мертвою. Сама породілля наразі перебуває в лікарні. Відомо, що жінка має чоловіка та двох дітей. З її слів, вона нібито не здогадувалася про вагітність. Інші обставини події породілля відмовилася пояснювати, - додали у поліції.

Нагадаємо, 25 лютого повідомлялося, що у Володимир-Волинському районі жінка вирішила самостійно дістатися до пологового будинку, але не встигла доїхати і народила дитину просто за кермом.

1