У Івано-Франківській області чоловік кинув у піч бюлетень свого родича

Йому загрожує до семи років позбавлення волі
У Івано-Франківській області чоловік кинув у піч бюлетень свого родича
Піч (фото з відкритих джерел)
31 Жовтня 2020, 09:37
читать на русском

У Івано-Франківській області чоловік кинув у піч виборчий бюлетень свого родича. Тепер йому загрожує позбавлення волі до семи років. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції

25 жовтня до Коломийського відділу поліції поступило повідомлення про те, що родич виборця, який не може самостійно пересуватися та здійснює голосування дома, вирвав з рук виборця бюлетені та незаконно знищив їх, кинувши у піч. За цим фактом було розпочато кримінальне провадження, — йдеться в повідомленні.

У поліції уточнили, що вони зібрали докази і повідомили 60-річному чоловіку про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 158-1 Кримінального кодексу України.

Читайте також

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від двох до трьох років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час голосування на місцевих виборах у Луцьку член комісії вистрибнув у вікно після того, як розпочався підрахунок голосів, а у Тернопільській області п'яний чоловік побив поліцейського на ділянці.

Більше про порушення на дільницях читайте у нашому матеріалі: Побиття кандидата та незаконна агітація: найголовніші порушення на місцевих виборах

1