У Кабміні погодили звільнення голови Херсонської ОДА

Лагута обіймав цю посаду з жовтня 2021 року
Головне
У Кабміні погодили звільнення голови Херсонської ОДА
Геннадій Лагута, фото з відкритих джерел
28 Червня 2022, 20:14
читать на русском

Сьогодні, 28 червня, у Кабміні погодили звільнення Геннадія Лагути з посади голови Херсонської ОДА.

Про це повідомив представник Кабміну у Верховній раді Тарас Мельничук у Telegram.

Погоджено звільнення: Лагути Геннадія Миколайовича з посади голови Херсонської обласної державної адміністрації, - сказав Тарас Мельничук.

Також сьогодні звільнено Дмитра Сеніка з посади заступника Міністра закордонних справ України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та Ігоря Дегнеру з посади першого заступника Голови Державної служби України з питань праці.

Своєю чергою призначено Михайла Янчука заступником Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України з питань європейської інтеграції, Дегнеру Головою Державної служби України з питань праці, Юрія Сотника першим заступником Голови Державного агентства лісових ресурсів України, а Максима Александрова заступником Голови Державного агентства України з питань кіно.

Довідково: Геннадій Лагута народився 1974 року в Бердянську Запорізької області. У 1996-му закінчив Бердянський державний педагогічний інститут, де здобув фах учителя трудового навчання та фізики, а у 2016 році – Міжрегіональну академію управління персоналом за спеціальністю "юрист". Працював на різних посадах у комерційних і державних установах. У грудні 2020-го був обраний заступником голови Херсонської обласної ради.