У Кабміні розповіли, коли буде відоме ім'я переможця конкурсу на посаду керівника АРМА

До фіналу пройшло десять претендентів
Важливо
У Кабміні розповіли, коли буде відоме ім'я переможця конкурсу на посаду керівника АРМА
АРМА / Фото: 24TV.UA
25 Липня 2022, 13:26
читать на русском

29 липня Конкурсна комісія з відбору голови Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) передбачає оголосити переможця конкурсу.

Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов в етері національного телемарафону, пише УНІАН.

За його словами, фактично в червні-липні "після усунення цілої низки перешкод, які були визначені в законодавстві, адже прямою нормою є питання спецперевірки для кандидатів, а натомість НАЗК такі спецперевірки припинилися", почалася процедура співбесіди. Десять претендентів були у фіналі, але троє з них зняли свої кандидатури.

Такі співбесіди відбулися на цьому і минулому тижні. Десять претендентів були у фіналі, троє з них зняли свої кандидатури. Із сімома претендентами відбулися співбесіди і, за попередньою інформацією, яка є в секретаріаті Кабінету міністрів України, 29 липня комісія передбачає своє засідання, на якому вони запропонують КМУ кандидатуру переможця для призначення на посаду керівника АРМА, - зазначив Немчінов.

Нагадаємо, що повідомлено про підозру у зловживанні владою та розтраті понад 426 млн гривень колишньому голові Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

1