У Кам'янському чоловік задушив пенсіонера і вкрав у нього всі гроші

Тіло старенького заховав у підвалі
У Кам'янському чоловік задушив пенсіонера і вкрав у нього всі гроші
Автомобіль, поліція Фото: УНІАН
30 Вересня 2021, 18:55
читать на русском

В Кам'янському Дніпропетровської області чоловік задушив 68-річного дідуся, а тіло сховав у підвалі.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції області.

Зазначається, що між чоловіком та пенсіонером спалахнув конфлікт, після якого старенького задушили, а тіло заховали у підвалі кухні. Після вбивства злочинець забрав з дому всі цінні речі.

Родичка загиблого не змогла до пенсіонера додзвонитися, тому прийшла його провідати. Однак до будинку потрапити не вдалося і схвильована жінка вирішила погукати родича через вікно.

Обійшовши територію домоволодіння вона побачила, що з вікна будинку вистрибнув та втік невідомий чоловік. Потрапивши до приміщення через відкрите вікно, жінка побачила в підвалі кухні свого родича без ознак життя, - йдеться у повідомленні.

Поліцейські затримали підозрюваного. Ним виявився 44-річний неодноразово судимий місцевий житель.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За погодженням з Кам'янською окружною прокуратурою йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 ("Умисне вбивство") КК України. Зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, що в Сумській області 64-річний пенсіонер під час застілля зарізав свого друга, розчленував тіло та закопав рештки на околиці села.

Читайте також