У Казахстані посилюють карантин на Новий рік

В країні бояться нової хвилі коронавірусу
У Казахстані посилюють карантин на Новий рік
лікарня, коронавірус (фото: Тимур Батиршин, Sputnik)
20 Грудня 2020, 23:36
читать на русском

У Казахстані вирішили посилити обмежувальні заходи, які ввели через поширення коронавірус. Обмеження будуть діяти з 25 грудня по 5 січня.

Таке рішення ухвалив уряд Казахстану.

Так, в країні буде заборонено проведення видовищних, спортивних та інших масових заходів, зокрема новорічних ранків та святкових корпоративів.

Крім цього, уряд посилить обмежувальні заходи на найбільшому в Казахстані нафтогазовому родовищі "Тенгіз" до стабілізації ситуації з COVID-19.

Читайте також

При цьому планується знизити ціни на антикоагулянти в роздробі на 24%.

Крім того, з третього кварталу навчального року для випускних класів (9,11,12 класи) розглядається комбіноване навчання (70% предметів - у традиційному форматі, 30% - дистанційно).

Нагадаємо, від 19 грудня 2020 року в Україні  почали діяти нові карантинні обмеження з метою стримати розповсюдження COVID-19.

Також повідомлялося, що уряд Австрії планує ввести вже третій локдаун з початку пандемії. Обмеження хочуть посилити після Різдва і до 18 січня.

Тим часом, у Великій Британії вирішили не послаблювати карантин через поширення нового штаму коронавірусу. Заборонили будуть суворими. З новим штамом пов’язують стрімке зростання кількості заражень, що спостерігається в Англії останні 2 тижні.