у Києві 20 жовтня розпочнеться опалювальний сезон

Однією з причин є необхідність економії електроенергії
Головне
у Києві 20 жовтня розпочнеться опалювальний сезон
Опалення (Фото: Високий замок)
19 Жовтня 2022, 16:27
читать на русском

Усі будівлі в Києві, за технологічним графіком, розпочнуть підключати до системи теплопостачання.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

В складних умовах воєнного стану в Києві здійснили всі необхідні підготовчі роботи. Комунальні служби працюють у посиленому режимі, розуміючи, яким складним буде цей опалювальний сезон. Бо ворог цілить в об`єкти критичної інфраструктури, намагається залишити українців без життєво необхідних послуг. Місто збільшило на 10% чисельність аварійно-рятувальних служб, придбало додаткову техніку та матеріали, - написав міський голова (досьє Віталія Кличка).

Рішення про старт опалювального сезону ухвалили виходячи насамперед з погодних умов: поступове похолодання та низьку температуру вночі. Також важливим чинником для початку опалювального сезону є необхідність економити електроенергію. Щоб кияни не вмикали електрообігрівачі та кондиціонери і не перевантажували систему електропостачання.

Нагадаємо, заклади соціальної сфери у Києві розпочали підключати раніше - за індивідуальними заявками. Крім того, багато з них оснащені індивідуальними теплопунктами, що дозволяє дистанційно регулювати подачу тепла та використовувати його раціонально.

1