У Києві 31 жовтня відновлять видачу продуктових наборів пенсіонерам

Видачу тимчасово припинили через поломку баз даних внаслідок ракетних ударів
У Києві 31 жовтня відновлять видачу продуктових наборів пенсіонерам
Продукти
28 Жовтня 2022, 11:16
читать на русском

У Києві через удари агресора по обʼєктах інфраструктури стався збій в роботі обладнання соціальних служб – видачу продуктових наборів пенсіонерам відновлять 31 жовтня.

Про це Київська міська державна адміністрація повідомляє у Телеграмі.

У столиці триває відновлення роботи обладнання та мереж після ударів агресора по обʼєктах інфраструктури. Перевантаження робочого обладнання призвело до збою в роботі апаратури, яка забезпечує функціонування баз соціальних служб столиці.

Наразі соціальні служби обмежені в доступі до інформації, необхідної для реєстрації та видачі пенсіонерам продуктових наборів.

Спеціалісти профільних структурних підрозділів вже працюють над поновленням доступу до баз даних і в понеділок, 31 жовтня, пункти реєстрації та видачі продуктових наборів відновлять свою роботу, - зазначили у КМДА.

Нагадаємо, одноразову допомогу – 620 гривень надає благодійний Фонд "Карітас Київ". Фонд є членом Конференції міжнародної католицької організації Папської ради Cor unum, яка має консультативний статус у ЮНЕСКО та інших організаціях ООН, Ради Європи та Організації африканської єдності та допомагає українцям, які постраждали від російської агресії.

Ця допомога поширюється не лише на переселенців. Адже сьогодні багато українців втратили роботу, і багато родин опинилися на краю фінансової прірви. Тому для отримання такої допомоги немає обмеження щодо статусу громадян.

1