У Києві горіла багатоповерхівка: постраждали люди

Займання сталось в одній із квартир на дев'ятому поверсі
У Києві горіла багатоповерхівка: постраждали люди
Фото: dtp.kiev.ua
31 Грудня 2020, 12:24
читать на русском

У Києві на Троєщині сталася серйозна пожежа у квартирі багатоповерхівки, постраждали люди.

Про це повідомило головне управління ДСНС України у м.Києві.

30 грудня о 21:56 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що на вул. Миколи Закревського, 27/2, що у Деснянському районі столиці, з вікна восьмого поверху йшов чорний густий дим.

Читайте також

Зазначається, що пожежа виникла в одній із квартир дев'ятиповерхового житлового будинку на площі 15 кв.м з розповсюдженням вогню на загальний коридор, розміром 4 кв.м.

О 22:25 пожежу було локалізовано, а о 22:29 її погасили. Рятувальники виявили на місці пожежі потерпілого, якого госпіталізували.

Фото: dtp.kiev.ua

На місці пожежі працювало чотири одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 15 осіб особового складу.

Причина виникнення пожежі наразі встановлюються.

Нагадаємо, що під Полтавою загорівся вагон поїзда, який перебував на ремонті, в результаті чого загинули дві особи. Пожежа сталася 25 грудня в селі Копили Полтавського району на території філії "Укрзалізниці". Пожежники, що прибули на виклик, загасили вогонь через три з половиною години після того, як отримали повідомлення.

Раніше повідомлялось, що у Києві сталась серйозна пожежа на хлібзаводі, що поблизу станції метрополітену "Шулявська". Рятувальники евакуювали 50 людей та загасили пожежу.