У Києві люди годинами чекають у черзі на вакцинацію

Майже годину у черзі доводиться втрачати навіть тим, хто прийшов за попереднім записом
Важливо
У Києві люди годинами чекають у черзі на вакцинацію
вакцинація (Фото: УНІАН)
17 Червня 2021, 17:28
читать на русском

У Києві в центрі масової вакцинації спостерігаються величезні черги охочих зробити щеплення, люди змушені чекати на укол майже годину.

Про це повідомляє Офіційний Telegram-канал медичної інформаційної системи Helsi.

"Жива" черга сьогодні просувається повільно. Якщо у вас нема попереднього запису, рекомендуємо сьогодні не приїздити до МВЦ. Середня затримка для тих, хто має попередній запис - 1 година. Будь ласка, плануйте свій час, - йдеться в повідомленні.

Очевидці розповідають, що вранці біля Міжнародного виставкового центру в Києві, де працює центр масової вакцинації, утворилася велика "жива черга". Тому тим, у кого немає запису, для чого є окрема черга, порадили не їхати на щеплення.

Нагадаємо, цього тижня вакцинація в Києві відбуватиметься 17 і 18 червня. З людьми, які записалися на вихідні 19-29 червня контактують співробітники кол-центру, повідомляючи їм заздалегідь зарезервовані дати і місця, коли і де можна зробити щеплення.

Як заявила заступник голови КМДА Ганна Старостенко, столичних медиків вирішили відпустити на довгі вихідні з 19 по 21 червня.

Раніше медичний портал Helsi.me запустив онлайн-запис на вакцинацію від коронавірусу у Міжнародному виставковому центрі.

Читайте також