У Києві магазинам дозволили продавати алкоголь на годину більше

Рішення ухвалили в зв`язку зі скороченням комендантської години
У Києві магазинам дозволили продавати алкоголь на годину більше
Алкоголь, продукти / Фото: Pexels
21 Березня 2023, 10:41
читать на русском

Влада Києва змінить години продажу алкогольних напоїв у місті з 27 березня.

Про це повідомив  мер міста Віталій Кличко.

"У Києві з 27 березня дозволять продавати алкоголь з 11:00 до 21:00. Відповідне рішення ухвалила Рада оборони міста Києва", - заявив Кличко.

При цьому у Раді оборони міста Києва зазначили, що дане рішення сприятиме збільшенню надходжень до державного та місцевого бюджетів і запобіганню нелегальному обігу алкогольної продукції.

Як відомо, у Києві скоротили комендантську годину з 00:00 26 березня. Разом з цим у столиці продовжили роботу громадського транспорту та магазинів.

Метрополітен та наземний громадський транспорт змінять графік роботи відповідно до часу комендантської години - тобто, працюватимуть на годину довше.

До того ж магазини, торговельні центри та ресторани також продовжать свою роботу - з урахуванням часу, щоб їхні працівники могли дістатися додому до початку комендантської години.

Окрім того, у Київській області комендантську годину теж скоротять. Її тривалість буде такою ж, як і у столиці.

У КМВА також нагадали, що загрози для столиці та її мешканців досі існують. І якщо виникнуть підстави – безпекові заходи можуть бути посилені. Зокрема, і тривалість комендантської години може бути збільшена.

Читайте також