У Києві на Андріївському узвозі чоловік зарізав перехожого

Нападник двічі вдарив ножем у ногу, потім продовжив бити ще кулаками по голові
У Києві на Андріївському узвозі чоловік зарізав перехожого
Ніж, напад з ножем (фото: Pexels)
1 Лютого 2021, 12:26
читать на русском

У Києві на Андріївському узвозі чоловік напав на перехожого із ножем, який від завданих ударів помер у лікарні.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Потерпілим виявився 37-річний уродженець Донеччини, який вже декілька років працював і мешкав у столиці. У новорічну ніч чоловік разом із своїм знайомим прогулювався на Андріївському узвозі, де між ним та компанією молодих людей відбувся конфлікт, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що один із молодиків, перебуваючи напідпитку, двічі вдарив ножем у ногу чоловіка, а потім продовжив завдавати удари руками та ногами по голові. Потерпілого госпіталізували, проте чоловік помер ввечері цього ж дня.

Читайте також

Смерть чоловіка настала внаслідок ножового поранення стегна, яке спричинило велику крововтрату, - йдеться у повідомленні.

Після цього 26-річного чоловіка, який напав на перехожого, затримали правоохоронці. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченому частиною другою статті 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що 26 січня в одній з лікарень Києва 45-річний чоловік почав чіплятися до відвідувача, а потім поранив його ножем у груди.

1