У Києві на два дні перекриють рух одразу на кількох вулицях: адреси

Рух транспорту у столиці змінять через проведення фестивалю
У Києві на два дні перекриють рух одразу на кількох вулицях: адреси
Поліція, обмежувальна стрічка Фото: Телеграм КМДА
7 Червня 2021, 14:14
читать на русском

11-12 червня на Софійській площі просто неба відбудеться фестиваль "Французька весна в Україні", влада Києва попереджає про обмеження руху транспорту.

У зв’язку із проведенням фестивалю 11-12 червня з 16:00 до 23:00 передбачено обмеження руху транспорту на Софійській площі, Малій Житомирській, Володимирській (від вулиці Ірининської до вулиці Великої Житомирської) та в Рильському провулку. Також буде внесено зміни в рух громадського пасажирського транспорту, який курсує цими вулицями, повідомили у КМДА.

Окрім цього, КП "Київміськсвітло" доручено частково відключати зовнішнє освітлення з 7 до 12 червня із 20:00 до 23:00 на Софійській площі, вулицях Софіївській, Малій Житомирській, Володимирській (від вулиці Ірининської до вулиці Великої Житомирської). Зокрема, для проведення монументальної світлової проекції "Я – мрія…", створеної із використанням 3D-технологій.

Вуличні вистави, концерти класичної музики, кінопокази, фотовиставки, зустрічі із митцями та інтелектуальні дебати чекають цього разу на відвідувачів фестивалю не лише в Києві, а й у 7-ми великих обласних центрах України: Дніпрі, Запоріжжі, Івано-Франківську, Львові, Одесі, Рівному та Харкові.

Так, уже традиційно київські глядачі матимуть змогу першими побачити новинки французького кіно завдяки програмі допрем’єрних показів як популярних, так і авторських стрічок різних жанрів.

Повідомляється, що під час фестивалю митець Nelio створить новий мурал на будівлі факультету інформатики та обчислювальної техніки НТУУ "Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського".

Детальна програма всіх заходів – за посиланням.

Нагадаємо, раніше столичні комунальники повідомили про масштабне перекриття вулиць через дорожній ремонт.

Читайте також