Влада Києва через негоду обмежить рух транспорту у місті

Водіїв фур просять планувати свої маршрути в об'їзд Києва
Влада Києва через негоду обмежить рух транспорту у місті
Габаритний транспорт, погода фото: КМДА у Телеграм
12 Березня 2021, 15:31
читать на русском

Сьогодні, 12 березня, із 17 години буде обмежено в’їзд до Києва великогабаритного транспорту.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація у своєму Телеграм-каналі.

Великогабаритний транспорт буде запускатися до міста залежно від погодних умов та ситуації на дорогах, - йдеться у повідомленні.

Київська влада розраховує, що обмеження дозволить мінімізувати виникнення заторів на автошляхах та забезпечити рух снігоприбиральної техніки.

Читайте також

Просимо водіїв великогабаритного транспорту врахувати цю інформацію та формувати свої маршрути в об'їзд Києва, - закликали у КМДА.

Тим часом комунальна корпорація "Київавтодор" розпочала превентивну обробку доріг у столиці – задіяно 97 одиниць спецтехніки

У першу чергу, протиожеледні засоби наносять на мости та шляхопроводи, підйоми та спуски, магістральні вулиці, покриття із бруківки та на тротуари.

Також техніка виїхала на вихідні позиції у місто, щоб якомога оперативніше проводити прибирання й обробку доріг під час опадів. Нині задіяно 97 одиниць спецтехніки, - кажуть комунальники.


Контекст. Мер Києва Віталій Кличко у своєму Телеграм-каналі написав, що у Києві 12-го березня очікується зміна погоди. Посилиться вітер до сильного, вдень столицю накриє атмосферний фронт зі снігом та мокрим снігом.

Він звернувся до керівників підприємств і організацій - за можливості, зробити для співробітників сьогодні короткий робочий день.

1