У Києві новорічні локації припиняють роботу

Через січневий локдаун
Важливо
У Києві новорічні локації припиняють роботу
Новорічна локація, ковзанка біля палацу Україна в Києві фото: Парламент.Ua

У Києві із 8 по 24 січня припинять роботу новорічні локації через карантинні обмеження, запроваджені урядом у зв'язку із коронавірусом.

Про це повідомили у пресслужбі Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Новорічні локації у столиці припиняють свою роботу на час дії додаткових протиепідемічних обмежень, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що буде зупинена робота святкових концертів, ярмарків, у тому числі продуктових, атракціонів, ковзанок.

Читайте також

Крім того, забороняється проведення всіх масових заходів, а також приймання відвідувачів у закладах культури та інших закладах розважальної діяльності. Не будуть приймати відвідувачів у ресторанах, кафе та барах.

Новорічна локація в Києві

Нагадаємо, що в Україні 00:00 8 січня до 00:00 25 січня почне діяти низка додаткових заборон, введених урядом. Додаткові обмеження "карантину зимових канікул" стосуватимуться низки сфер.

На цей період передбачено обмеження діяльності: закладів культури; розважальних закладів та будь-яких розважальних заходів; навчальних закладів, за виключенням дитсадків; всіх закладів розміщення, окрім готелів та закладів реабілітації.

Також заборонено роботу спортзалів, фітнес-центрів, басейнів, однак дозволено професійні спортивні заходи без глядачів.

Про новорічні ярмарки у Києві читайте у нашому матеріалі: Цьогорічні ярмарки та ялинки: де святково відпочити з родиною у Києві

1