У Києві обмежать вхід на станцію метро "Олімпійська"

Через футбольний мачт можливі деякі зміни у роботі столичного метрополітену
У Києві обмежать вхід на станцію метро "Олімпійська"
Метро Фото: Київський метрополітен
27 Жовтня 2020, 16:32
читать на русском

Сьогодні у зв’язку з проведенням на НСК "Олімпійський" футбольного матчу можливі деякі зміни у роботі столичного метрополітену.

Про це повідомляється на сторінці Київського метрополітену у Facebook.

Сьогодні, 27 жовтня, у зв’язку з проведенням на НСК "Олімпійський" футбольного матчу (початок гри о 19:55) між командами "Шахтар" (Донецьк) та "Інтер" (Мілан), можливі деякі зміни у роботі столичного метрополітену, - зазначається у повідомленні.

Так, перед початком гри можливе обмеження (закриття) на вхід для пасажирів станції "Олімпійська". Після її закінчення, з метою забезпечення належного перевезення пасажирів, можливе обмеження на вхід станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого".

Читайте також

У метрополітені наголошують, що механізм застосовується з міркувань безпеки для уникнення масового скупчення пасажирів на платформах станцій.

Нагадаємо, футбольний клуб "Шахтар" 3 листопада проведе матч з "Боруссією" на стадіоні із глядачами.

"Шахтар" отримав офіційний лист від Міністерства охорони здоров’я України щодо проведення поєдинку з глядачами на стадіоні у Києві.

У "Шахтарі" зазначили, що під час проведення поєдинку приймаюча сторона має строго дотримуватись усіх протиепідемічних заходів, а також організувати допуск у сектори не більш ніж 15% від кількості вболівальників, що може вмістити НСК "Олімпійський".

1