У Києві під час пожежі багатоповерхівки загинула людина

10 людей вдалось врятувати
У Києві під час пожежі багатоповерхівки загинула людина
Пожежа в Києві (фото: dtp.kiev)
25 Грудня 2020, 03:05
читать на русском

У Києві на Оболоні під час пожежі у квартирі на 6-му поверсі загинула одна особа. Рятувальникам вдалось врятувати 10 людей та вивести їх вчасно на вулицю.

Про це повідомляє dtp.kiev. у Telegram.

Під час пожежі у квартирі загинула 1 особа та 10 виведені на безпечну відстань. Смертельна пожежа трапилась в Києві на Оболонській площі, 3, - йдеться у повідомленні.

На місце події негайно прибули бійці ДСНС. По прибуттю, встановили, що загоряння сталося в одній з квартир на 6-му поверсі 16-поверхового житлового будинку.

Читайте також

Нагадаємо, що раніше 22 грудня у Києві сталась серйозна пожежа на хлібзаводі, що поблизу станції метрополітену "Шулявська". Рятувальники евакуювали 50 людей та загасили пожежу.

На місці події рятувальники встановили, що сталося загоряння утеплювача на даху двоповерхової адміністративної будівлі на площі 20 кв. м. Вогнеборці протягом 30 хв боролись з пожежею.

А 17 грудня у місті Долина (Івано-Франківська область) рятувальники загасили пожежу у церкві, яку побудували у 2016 році.

Розвідкою було встановлено, що горить будівля церкви розміром 20х30 метрів, висотою 30 метрів, хрестоподібної форми, площа пожежі складає 200 м. кв. Ця будівля введена в експлуатацію у 2016 році. До гасіння залучено 10 од. техніки та 35 чол. особового складу пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС в області.